Bezplatné služby pri výstavbe nizkoenergetických montovaných domov od spoločnosti TATRA INVEST CONSULTING s.r.o

25.7.2011

Službu KOMFORT považujeme za jednu z našich nosných služieb. Pri stavbe domu zďaleka nejde len o samotnú stavbu. Skôr, ako je možné začať s realizáciou, je potrebné venovať veľa času na príprave stavby. Je potrebné pripraviť projekt, zabezpečiť stavebné povolenie. Je potrebné pripraviť úver. Zrealizovať všetky tieto činnosti a ešte s pozitívnym výsledkom, je pre väčšinu klientov veľmi náročné. Pripravili sme teda pre Vás službu KOMFORT. V rámci tohto programu odpracujeme náročnú predstavebnú prípravu za Vás. Želáme si Vašu spokojnosť, preto Vám pripravíme perfektný projekt v súlade s Vašimi predstavami, zabezpečíme nekonečný rad vyjadrení, potrebných ku stavebnému povoleniu a vybavíme Vám najlepšie podmienky úveru. Čo Vás možno poteší najviac, celú predstavebnú prípravu pre Vás pripravíme z jedného miesta. Ako naši klienti získate službu v približnej hodnote 5 000 Eur.

PROJEKT DOMU "šitý na mieru"

Ako náš klient získavate nárok na vypracovanie projektu svojho domu. Ide o službu veľmi hodnotnú, keď Vám projektant vypracováva projekt presne na mieru. Teda až sa zoznámime so situáciou pozemku, s Vašimi požiadavkami a spôsobom, ako budete dom užívať, vypracuje projektant individuálny projekt priamo podľa Vašich potrieb a prianí. Váš dom získa nielen tvár ale aj dušu. V našej spoločnosti máme pre Vás tím skvelých projektantov. Za kvalitu ich práce ručíme. Dobre fungujúci dom bude základným pilierom Vášho rodinného šťastia. Sme hrdí na to, že v čase kopírovaných typových projektov Vám vieme priniesť oveľa väčšiu hodnotu v podobe individuálneho projektu. Využite s radosťou tieto veľké výhody. (Aj túto službu získavate ako náš klient.)

STAVEBNÉ POVOLENIE "s radosťou“

Vybavovanie stavebného povolenia na stavbu rodinného domu je nepríjemný zážitok. Priemerná doba vybavenia stavebného povolenia na Slovensku je neuveriteľných 285 dní! Problémy spôsobuje zvlášť množstvo nevyhnutných dokladov a potvrdení, zoznam ktorých môže obsahovať až 47 položiek. Každé potvrdenie získate na inom úrade a každý úrad má iné požiadavky na jeho vystavenie. Aj keď budú všetci úradníci pracovať priam skvelo, len z množstva doložených potvrdení sa zo stavebného povolenia stáva pravá nočná mora. Starosti s vybavovaním stavebného povolenia berieme na seba. V našej spoločnosti je totiž samozrejmosťou pripraviť žiadosť o stavebné povolenie každému klientovi kde takéto povolenie získame v lehote 6-8 týždňov. Môžete sa teda spoľahnúť na naše bohaté skúsenosti a venovať svoj čas príjemnejším a zmysluplnejším veciam – stavebné povolenie vybavíme za Vás (Aj túto službu získavate ako náš klient.)

ZÁKLADOVÁ DOSKA "od základov"

Považujeme za nepoctivé a neslušné predávať „dom na kľúč“ bez základovej dosky. Založenie stavby domu je totiž nesmierne dôležitá súčasť pre budúcu kvalitu celej stavby. Ak niekto stavbu domu založí a niekto iný ho postaví, ťažko sa následne hľadá vinník za prípadné vady stavby. To je hlavný dôvod, prečo naši zhotovitelia realizujú všetky domy vrátane základovej dosky. Spôsob založenia stavby domu je pritom riadený vnútorným predpisom, ktorý výrazne prevyšuje platnú normu v SR. Môžete sa teda spoľahnúť, že Váš dom bude založený naozaj dôkladne. (Cena základovej dosky je už zahrnutá vo všetkých cenách domov.)

VYMEŇ BYT ZA DOM "presťahujeme Vás"

Túto službu prinášame exkluzívne len pre Vás. Mnohý z Vás bývajú v panelových bytoch, ktoré sú možno zrekonštruované, ale už nedokážu splniť Vaše očakávania o modernom a komfortnom spôsobe bývania. Práve preto Vám prinášame možnosť " presťahovať sa" do rodinného domu. V praxi to znamená že náš znalec ohodnotí znaleckým posudkom Váš byt, ktorý sa na nevyhnutnú dobu ( obvykle na 3 -12 mesiacov) stane predmetom záložného práva v prospech banky, ktorá Vám poskytne potrebné finančné prostriedky na výstavbu Vášho rodinného domu. Výstavba domu technológiou SIP je veľmi rýchla čo znamená že už po 4 týždňov máte hrubú stavbu a môžeme uskutočniť zmenu záložného práva s bytu na rozostavaný dom. Takýto byt môžete dať potom do prenájmu alebo pomocou našej spoločnosti odpredať. Za získané finančné prostriedky s predaja bytu už hravo dokončíte celú výstavbu Vášho nového domu, alebo vyplatíte hypotekárny úver banke. Pri takomto riešení v skutočnosti vymeníte Váš pôvodný byt za vysnívaný domček.

naspäť