Stavebná výstava DOMEXPO v Nitre od 19. - 22.apríla

30.5.2012

Na ploche viac ako 5000 m2 sa predstavilo 170 vystavovateľov z Českej republiky, Poľska, Rakúska, Nemecka, Kanady, Rumunska a Slovenskej republiky.

Súčasťou výstavy bola samostatná sekcia Postav si svoj Drevodom, jediné podujatie v Slovenskej republike zamerané na drevodomy, nízkoenergetické a pasívne domy.

Okrem ponuky výrobcov a realizátorov drevodomov boli pre návštevníkov pripravené sprievodné aktivity zamerané na poskytovanie informácií o drevostavbách, nízkoenergetických a pasívnych domoch .

Výstava ponúka prehliadku výrobcov a predajcov stavebných materiálov v:
Hale M1 - strešné materiály, strešné okná, dlažby, obklady, okná, zimné záhrady, vykurovanie, brány. Záujemcovia o ekologické bývanie si budú môcť pozrieť ukážky stavania zo slamy, realizácie hlinených omietok.

Hale M2 - drevodomy, nízkoenergetické a pasívne domy, murovacie materiály, obkladové a podlahové materiály, izolačné materiály a systémy, ponuka projekčných kancelárií. Po celú dobu výstavy je možné využiť bezplatné energetické poradenstvo a zúčastniť sa seminárov a prednášok

Naša spoločnosť TATRA INVEST CONSULTING s.r.o, spolu s výrobcom VAREA MODUL s.r.o a partnerskou spoločnosťou RealMont s.r.o, ako jediná spoločnosť predstavila stavebný systém SIP sendvičový samonosný panel spomedzi 140 vystavovateľov, ktorí prezentovali prevažne stĺpikové trámové konštrukčné systémy.

naspäť